• Kraanverhuur: verhuur van dakdekkerskranen, verhuur vrachwagen met kraan en aanhangwagen met kraan.

  Draaiwerk & freeswerk

  ATIP is actief in allerlei draaiwerk en freeswerk, eveneens in combinatie met laswerken. Zowel stukwerk als kleine tot middelgrote series zijn mogelijk. Dankzij onze aangepaste machines kunnen wij verschillende materialen draaien en frezen, gaande van kunststoffen tot diverse metaalsoorten en roestvrij staal.
 • Matrijzenbouw: allerlei matrijzen op maat gemaakt.

  Matrijzenbouw

  Bij ATIP kunt u terecht voor de aanmaak van uw gewenste matrijs. In ons atelier draaien, lassen en frezen wij allerlei materialen tot de gewilde afmetingen. ATIP verzorgt matrijzenbouw voor stukken met een maximale doorsnede van 60cm op 80cm. Dankzij onze kennis en ervaring leveren wij matrijzen van de hoogste kwaliteit.
 • Naast kraanverhuur en matrijzenbouw doen we ook allerhande draaiwerk en freeswerk.

  Kraanverhuur

  Voor kraanverhuur bent u bij ATIP aan het juiste adres. Zo verhuren wij aluminium kranen die simpel te bedienen zijn en makkelijk zijn om te monteren en te demonteren. Ons aanbod bestaat uit het verhuur van vrachtwagens of aanhangwagens met kraan. Bovendien voldoen al onze machines aan de nodige veiligheids- en kwaliteitseisen.
         
         
          
Ontdek onze referenties:
Foto's van kraanverhuur. Matrijzenbouw in allerlei vormen en formaten. Kraanverhuur: bekijk enkele referenties. Matrijzenbouw op uw maat! Ontdek de matrijzen die wij reeds maakten.
Informatie-aanvraag voor matrijzenbouw, draaiwerk of freeswerk en verhuur van kranen.
Maak een vrijblijvende afspraak voor matrijzenbouw, verhuur van kranen of freeswerk en draaiwerk.
Een offerte nodig voor matrijzenbouw, verhuur van kranen of draaiwerk/freeswerk? Klik hier!

ATIP nv

Bannerlaan 44
2280 Grobbendonk
T. 014/24 19 51
F. 014/24 19 59
info@vdak.be