• Kraanverhuur: verhuur van dakdekkerskranen, verhuur vrachwagen met kraan en aanhangwagen met kraan.

  Draaiwerk & freeswerk

  ATIP is actief in allerlei draaiwerk en freeswerk, eveneens in combinatie met laswerken. Zowel stukwerk als kleine tot middelgrote series zijn mogelijk. Dankzij onze aangepaste machines kunnen wij verschillende materialen draaien en frezen, gaande van kunststoffen tot diverse metaalsoorten en roestvrij staal.
 • Matrijzenbouw: allerlei matrijzen op maat gemaakt.

  Matrijzenbouw

  Bij ATIP kunt u terecht voor de aanmaak van uw gewenste matrijs. In ons atelier draaien, lassen en frezen wij allerlei materialen tot de gewilde afmetingen. ATIP verzorgt matrijzenbouw voor stukken met een maximale doorsnede van 60cm op 80cm. Dankzij onze kennis en ervaring leveren wij matrijzen van de hoogste kwaliteit.
 • Naast kraanverhuur en matrijzenbouw doen we ook allerhande draaiwerk en freeswerk.

  Kraanverhuur

  Voor kraanverhuur bent u bij ATIP aan het juiste adres. Zo verhuren wij aluminium kranen die simpel te bedienen zijn en makkelijk zijn om te monteren en te demonteren. Ons aanbod bestaat uit het verhuur van vrachtwagens of aanhangwagens met kraan. Bovendien voldoen al onze machines aan de nodige veiligheids- en kwaliteitseisen.

Industriële metaalbewerking

Niet enkel voor kraanverhuur kunt u bij ons terecht. Wij zijn ook actief in de metaalbewerking en gespecialiseerd in draaiwerk, freeswerk, plaatbewerking en matrijzenbouw. Ook laswerken of de nabehandeling van werkstukken of onderdelen voor machinebouw behoren tot onze mogelijkheden. Bovendien kan dit allemaal zowel voor stukwerk als voor kleine tot grote series, op basis van een model of op basis van plannen.

Onze bewerkingscentra zijn verdeeld over verschillende vestigingen in Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg. Dankzij het aangepaste machinepark worden in deze centra verschillende materialen bewerkt, gaande van kunststoffen en diverse metaalsoorten tot roestvrij staal, halfedelmetalen en edelmetalen zoals brons.


Matrijzenbouw: laat uw matrijs maken op maat.
 
Matrijzen zijn verkrijgbaar in allerlei maten en vormen.

Professioneel draaiwerk en freeswerk

Dankzij ons uitgebreide machinepark kunnen werkstukken en onderdelen voor machinebouw in alle materialen of grondstoffen gelijktijdig bewerkt worden. Het frezen van bijvoorbeeld metaal, kunststof, RVS en brons vormt voor ons geen enkel probleem.

Wij verzorgen voor u zowel freeswerk en draaiwerk voor één stuk, zoals bijvoorbeeld een te herstellen machineonderdeel, als voor kleine en grotere series. Bewerking is mogelijk van kleine stukjes tot stukken met maximale coördinaten van 60 cm op 80 cm.

U kunt bij ons terecht voor stukken volgens model met of zonder tekening. Wij boren, tappen of ruimen met automatische cyclussen en vervaardigen tandwielen, kettingwielen, assen, bussen of blokken tot 84 kg volgens model of plan.

Voor nabehandelingen zoals zwarten, vernikkelen, coaten of verchromen bent u eveneens aan het juiste adres.

Matrijzenbouw

Wat betreft matrijzenbouw is ATIP nv vooral actief in de voedingssector. Wij beschikken over jarenlange ervaring in de productie van allerhande machineonderdelen voor deze sector, die voldoen aan de strengste normeringen.

Met de grootste precisie vervaardigen wij matrijzen uit verschillende metaalsoorten, niet alleen voor de voedingssector maar ook voor de spuitindustrie.

Heeft u een model of idee, dan bespreken we dat graag samen met u. Uiteraard zoeken wij ook te allen tijde mee naar de beste oplossingen en materiaalkeuzes, om voor u de meest kwalitatieve matrijs te vervaardigen.


Net zoals bij draaiwerk en freeswerk, dragen we ook voor matrijzenbouw kwaliteit hoog in het vaandel.
 
Matrijzenbouw voor particulieren en bedrijven.

Plaatbewerking

ATIP nv beschikt over een uitgebreide capaciteit voor het bewerken van plaatmateriaal tot een dikte van 14 mm. Dit kan in allerlei grondstoffen gaande van kunststof tot staal, halfedelstaal, edelstaal en andere.

Wij kunnen plooiwerk leveren tot 3000 mm, machinale werkstukken of machineonderdelen afkanten, ponsen of lassen en daarbij ook graveren of laseren.

In samenwerking met een select aantal toeleveranciers kunnen wij uw plaatmateriaal tevens laten nabehandelen door middel van poederlakken, natlakken, warm- of koudgalvaniseren, anodiseren, coaten of chromeren.

Uw partner voor allerhande draaiwerk, freeswerk, matrijzenbouw en plaatbewerking

Bij ATIP nv streven we een perfecte balans na tussen professionaliteit en persoonlijkheid, voor bedrijven én particulieren. Wij nemen opdrachten aan voor zowel stukwerk als seriewerk waarbij kwaliteit onze grootste troef is. Uiteraard zijn ideeën en eventuele problemen steeds bespreekbaar. Op die manier streven wij ernaar om samen met de klant een optimaal resultaat te bekomen.

Wij beschikken over de nodige machines én jarenlange ervaring in draaiwerk en freeswerk, om zo steeds tot uw dienst te staan en de meest uiteenlopende concepten uit te werken.

Indien u graag meer informatie wenst over ons draaiwerk en freeswerk, onze matrijzenbouw, onze plaatbewerking of ons kraanverhuur, neem dan snel contact op!


Ontdek onze referenties:
Foto's van kraanverhuur. Matrijzenbouw in allerlei vormen en formaten. Kraanverhuur: bekijk enkele referenties. Matrijzenbouw op uw maat! Ontdek de matrijzen die wij reeds maakten.
Informatie-aanvraag voor matrijzenbouw, draaiwerk of freeswerk en verhuur van kranen.
Maak een vrijblijvende afspraak voor matrijzenbouw, verhuur van kranen of freeswerk en draaiwerk.
Een offerte nodig voor matrijzenbouw, verhuur van kranen of draaiwerk/freeswerk? Klik hier!

ATIP nv

Bannerlaan 44
2280 Grobbendonk
T. 014/24 19 51
F. 014/24 19 59
info@vdak.be