• Kraanverhuur: verhuur van dakdekkerskranen, verhuur vrachwagen met kraan en aanhangwagen met kraan.

  Draaiwerk & freeswerk

  ATIP is actief in allerlei draaiwerk en freeswerk, eveneens in combinatie met laswerken. Zowel stukwerk als kleine tot middelgrote series zijn mogelijk. Dankzij onze aangepaste machines kunnen wij verschillende materialen draaien en frezen, gaande van kunststoffen tot diverse metaalsoorten en roestvrij staal.
 • Matrijzenbouw: allerlei matrijzen op maat gemaakt.

  Matrijzenbouw

  Bij ATIP kunt u terecht voor de aanmaak van uw gewenste matrijs. In ons atelier draaien, lassen en frezen wij allerlei materialen tot de gewilde afmetingen. ATIP verzorgt matrijzenbouw voor stukken met een maximale doorsnede van 60cm op 80cm. Dankzij onze kennis en ervaring leveren wij matrijzen van de hoogste kwaliteit.
 • Naast kraanverhuur en matrijzenbouw doen we ook allerhande draaiwerk en freeswerk.

  Kraanverhuur

  Voor kraanverhuur bent u bij ATIP aan het juiste adres. Zo verhuren wij aluminium kranen die simpel te bedienen zijn en makkelijk zijn om te monteren en te demonteren. Ons aanbod bestaat uit het verhuur van vrachtwagens of aanhangwagens met kraan. Bovendien voldoen al onze machines aan de nodige veiligheids- en kwaliteitseisen.

Van freeswerk tot verhuur van kranen...

Het bedrijf ATIP nv werd in 1988 opgericht door wijlen Frans Verwimp met het oog op de productie, verkoop en montage van algemene technische en industriële producten en toepassingen. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan onder leiding van Frans Verwimp werd begin 2010 de bedrijfsleiding overgenomen door zijn dochter Liesbeth Verwimp.

In een voortdurend streven naar een steeds hogere standaard, service en hogere kwaliteitsnormen werden de activiteiten meer gespecialiseerd waardoor een afdeling ontstond van metalen matrijzenbouw. Deze was voornamelijk bedoeld voor de voedingsindustrie, waarin wij ondertussen een marktaandeel van 30% vertegenwoordigen.

Omwille van de noodzakelijke behoefte aan steeds meer ruimte, spitstechnologie en een uitgebreid machinepark werd in 2011 beslist om de productielijnen op te splitsen over vestigingen in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. In Grobbendonk te Herentals werd eveneens een afdeling kraanverhuur opgericht. Met het verhuur van kranen bieden wij u een ruim aanbod van vrachtwagens met kraan of aanhangwagens met kraan, met of zonder kraanbediener.

Niet enkel draaiwerk, freeswerk en matrijzenbouw, maar ook verhuur van kranen


Ons bedrijf kan vandaag middels draaiwerk en freeswerk instaan voor de productie van allerhande machineonderdelen en technische componenten. Dit kan zowel volgens model als op tekening voor stukwerk, kleine series of grote series.

Bovendien kunnen wij instaan voor al uw plaatbewerking, tot 14 mm dikte. Afkanten, plooien, lassen, oppervlaktebehandeling, graveren en opdelen of graveren door middel van lasersnijden: onze mogelijkheden zijn onbeperkt.

 
Niet enkel draaiwerk, freeswerk en matrijzenbouw, maar ook verhuur van kranen.

ATIP nv is gespecialiseerd in:

 • Draaiwerk van assen, bussen of machineonderdelen, inclusief inductieharden of slijpen
 • Freeswerk van tandwielen of kettingwielen, gietstukken, machineblokken of machineonderdelen
 • Boren, tappen, ruimen of nabehandelen van werkstukken waaronder coaten, verzinken, zwarten of slijpen
 • Plaatbewerking: knippen, plooien, afkanten, ponsen, lassen of laseren
 • Matrijzenbouw: metalen matrijzen in edele of halfedele staalsoorten
 • Verhuur van kranen: vrachtwagen met kraan of aanhangwagen met kraan

Verhuur van kranen, aanhangwagen met kraan of vrachtwagens met kraan.
 

Bij ATIP nv zit u aan de top!

Omdat wij enkel werken met de beste materialen en machines, die bovendien voldoen aan de strengste normen, garanderen wij u een uitmuntende kwaliteit van al onze door draaiwerk en freeswerk vervaardigde werkstukken en machineonderdelen.

Indien u voor draaiwerk of freeswerk, vervaardiging van metalen matrijzen, of voor het verhuur van een vrachtwagen met kraan of aanhangwagen met kraan kiest voor ATIP nv, kiest u voor ervaring, know-how en een vlekkeloze uitvoering. Bovendien kan iedereen bij ons terecht, van particulieren tot bedrijven.


Bent u geïnteresseerd of had u graag meer info gewenst? Neem dan snel contact met ons op!


Ontdek onze referenties:
Foto's van kraanverhuur. Matrijzenbouw in allerlei vormen en formaten. Kraanverhuur: bekijk enkele referenties. Matrijzenbouw op uw maat! Ontdek de matrijzen die wij reeds maakten.
Informatie-aanvraag voor matrijzenbouw, draaiwerk of freeswerk en verhuur van kranen.
Maak een vrijblijvende afspraak voor matrijzenbouw, verhuur van kranen of freeswerk en draaiwerk.
Een offerte nodig voor matrijzenbouw, verhuur van kranen of draaiwerk/freeswerk? Klik hier!

ATIP nv

Bannerlaan 44
2280 Grobbendonk
T. 014/24 19 51
F. 014/24 19 59
info@vdak.be